Servis hladnjača

Servis hladnjača uvek bi trebalo prepustiti samo iskusnim profesionalcima u ovoj sferi posla.

Kao vlasnik preduzeća koje se bavi rashladnim transportom i koje ima potrebu za korišćenjem rashladnih uređaja i vitrina, razumete važnost kupovine najbolje opreme. Na kraju krajeva, vaš krajnji rezultati poslovanja zavisiće od vaše sposobnosti da pružite brzu i efikasnu uslugu.

Ipak, postoji još jedan aspekt, koji se često zapostavlja, a takođe ima ogroman uticaj na efikasnost vaših usluga. To je, svakako, održavanje rashladnih uređaja i transporta, a samim tim i hladnjača. Vašu rashladnu flotu i sve druge uređaje, neophodno je redovno održavati i servisirati, naročito kada se radi o rashladnim kamionima za transport hrane i hladnjačama za čuvanje namirnica.

Svoj vozni park i ostalu rashladnu opremu možete sačuvati od kvarova i interventnih servisima na veoma jednostavan način – uz prevenciju.

Za šta se koriste hladnjače?

Efekat COVID-19 virusa širom sveta imao je globalni uticaj, uzrokujući značajna usporavanja u svim sferama industrije. Međutim, stalna potreba za svežim proizvodima, voćem, povrćem, ribom i mesom, ali i za farmaceutskim proizvodima, ostala je prisutna.

Hladnjače služe jednostavnoj svrsi transporta tereta, ali sa širokim spektrom opcija. Najčešće se koriste za prevoz namirnica koje zahtevaju kontrolu temperature, s obzirom na to da fluktuacije u temperaturi mogu drastično smanjiti rok trajanja proizvoda.

Servis hladnjača

Kako se to ne bi dogodilo, važno je da posedujete kvalitetnu opremu, ali i da redovno održavate vaš rashladni transport.

Kada se pogleda šira slika, upotreba hladnjače doprinosi očuvanju naše životne sredine, jer je osnovna svrha ovih vozila da spreče kvarenje vaših proizvoda. Samim tim, osigurava se da će manje artikala biti odloženo na deponiji.

Uz pomoć Thermo King-a i stručnosti kompanije Frigomax možete biti sigurni da će proizvodi koje prevoze vaši kamioni hladnjače biti isporučeni sveži, i na vreme.

Izvršite redovni servis hladnjača na vreme!

Iako bi vaši vozači rashladnog transporta trebalo da pregledaju kamion pre i posle putovanja, servisi hladnjača najbolji su način da zaštitite svoju flotu. Ovo je ključno za osiguravanje optimalnog rada rashladnih jedinica kamiona, ali i rashladnih komora. Čak i najmanja temperaturna fluktuacija može dovesti do kvara. Praćenjem temperature kamiona i rashladne jedinice periodično, obezbeđuje se prva zaštita od kvarova.

Ispravan kamion hladnjača takođe omogućava vašim vozačima da bezbedno prevezu teret za vaše klijente koji otpremaju. Ovo pruža vašoj kompaniji sigurnost posla — sve zahvaljujući održavanju vaših hladnjača u dobrom stanju.

Servis hladnjača

 

Održavanje i servis hladnjača od strane profesionalne kompanije je još jedan način da vaša oprema bude u dobrom operativnom stanju. Održavanje štiti od habanja i predstavlja najbolji način da se identifikuju rani znaci kvarova. Zbog toga su preventivni prolećni servisi preporuka za sve vrste rashladne opreme.

Gde možete obaviti preventivni prolećni servis hladnjača?

Kompanija Frigomax, zastupnik Thermo King rashladnih uređaja u Srbiji, savetuje vam redovno servisiranje opreme za rashlađivanje, pa tako i hladnjača.

Isto kao i post-sezonski servis, koji predstavlja saniranje posledica sezone, važno je uraditi i preventivni prolećni servis. Kako biste bili potpuno sigurni da je sa vašim uređajima sve u savršenom redu, prevencija je ključ!

U jeku sezone, i najmanji kvar može značiti zastoj u poslovanju i velike novčane gubitke. S obzirom na to u kakvoj se situaciji nalazi čitava Evropa, pa i svet, vreme nabavke delova je duže, a snabdevanje otežano. Kako ne biste došli u ovakvu situaciju, servisirajte svoju rashladnu opremu na vreme i obavite preventivni prolećni servis!

Kompanija Frigomax nudi svojim klijentima najbolje uslove za obavljanje servisa hladnjača, rashladnih kamiona, vitrina, komora i drugih uređaja.

Servis hladnjača

Pouzdanost je jedan od ključeva za odličan odnos sa klijentima. Dostupnost 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, omogućava vam da možete računati na nas u svakom momentu. Naša posvećenost visokom nivou usluge, podrške i odgovora pomaže pri građenju poverenja i održavanju odličnih poslovnih odnosa.

Za više informacija o uslugama koje vam nudimo, u svakom trenutku možete nas kontaktirati.