Rashladna rešenja za supermarkete

rashladna oprema za supermarkete frigomax

NAJPREPOZNATLJIVIJA KOMPANIJA NA PODRUČJU SRBIJE, U DOMENU RASHLADNE OPREME ZA SUPERMARKETE

Oprema za supermarkete

Danas, nakon skoro dve decenije postojanja, Frigomax se razvio u najprepoznatljiviju kompaniju na području Srbije, u domenu rashladne opreme za supermarkete. Opremanje “food retail” objekata rashladnom opremom, po principu “ključ u ruke”, uključujući i izvođenje komplementarnih građevinskih radova, predstavlja našu svakodnevnicu. Upravo zbog toga, na najbolji način možemo da prepoznamo potrebe svakog kupca i profesionalno odgovorimo na njih. Frigomax nudi zaokružen proces, gde kroz jedan kontakt, možete pronaći rešenje za projektovanje rashladnih instalacija, isporuku i montažu rashladnih vitrina i komora, instalaciju agregata i puštanje celokupnog sistema hlađenja u rad.

FRIGOMAX NUDI ZAOKRUŽEN PROCES, GDE KROZ JEDAN KONTAKT, MOŽETE PRONAĆI REŠENJE ZA PROJEKTOVANJE, MONTAŽU, INSTALACIJU I PUŠTANJE CELOKUPNOG SISTEMA HLAĐENJA U RAD

Kontaktirajte nas i saznajte više o rashladnoj opremi za supermarkete

Veliko iskustvo u poslu

Objedinjeni proces projektovanja, isporuke i instalacije rashladne opreme garantuje vam najsigurniji način da zaštitite svoju investiciju. Iskustvo naših projektanata i instalaterskog tima, garancija je za visok kvalitet u odabiru, isporuci i montaži opreme, bilo da se radi o potpuno novoj lokaciji ili preuređenju postojećeg supermarketa. Radove na rekonstrukcijama obavljamo i po tehnologiji rada koja ne predviđa potpuno zatvaranje supermarketa, već se izvodi po fazama, tako da deo radnje uvek ostaje otvoren za potrošače. Na ovakav način nastavljate da održavate kontakt sa potrošačima i tokom izvođenja radova, a bez prekida u snabdevanju čak i u hlađenim zonama. Svoju današnju poziciju na tržištu Frigomax je najvećim delom stekao zahvaljujući fleksibilnosti i prilagođavanju uslovima poslovanja na našim prostorima, zato sigurno predstavljamo najbolji izbor za partnera u opremanju supermarketa.

rashladna oprema za supermarkete frigomax
rashladna oprema za supermarkete frigomax

Sopstveni kadrovski kapaciteti

Jedna od naših najvećih prednosti u ovom segmentu poslovanja, svakako je i činjenica da se u svim fazama delovanja oslanjamo isključivo na sopstvene kadrovske kapacitete. Tako je danas FRIGOMAX, jedna od retkih kompanija na domaćem tržištu, koja se može pohvaliti da kompletan proces poslovanja zaokružuje na takav način. Ovime smo u prilici da uvek na svaki zahtev odgovorimo brže i jednostavnije od firmi koje se oslanjaju na kooperante ili podizvođače, što predastavlja jednu od osnovnih poluga u našem pristupu poslu kojim se bavimo. FRIGOMAX je kompanija kojoj su u prethodnom periodu širenja svoje maloprodajne mreže, poverenje ukazali najveći domaći lanci supermarketa, od kojih su neki deo najvećih svetskih “food retail” grupacija, kao što je Ahold Delhaize grupa.