Projektovanje

projektovanje frigomax rashladni sistemi

PRUŽAMO USLUGE PROJEKTOVANJA KOMPLETNIH RASHLADNIH SISTEMA ZA NAJŠIRU NAMENU

Projektovanje

Godinama unazad usvajali smo iskustva u radu u oblasti hlađenja. To iskustvo, kao i rad na stalnom razvoju i primena najinovativnijih tehnoloških rešenja, čine jedinstven spoj koji predstavlja osnovu za pristup svakom projektu na kojem FRIGOMAX radi. Na osnovu tehnološkog projekta ili projektnog zadatka koji definiše investitor, pružamo usluge projektovanja kompletnih rashladnih sistema za najširu namenu.

Posebno smo ponosni na postignuto u oblasti razvoja i primene CO2 rashladnih sistema, u čemu smo napravili pionirske korake u zemlji i okruženju i na taj način učinili ovu tehnologiju dostupnom i lokalnom tržištu.

VODIMO RAČUNA O TOME PRILIKOM SAME IZRADE PROJEKATA , DA SVA PROJEKTNA DOKUMENTACIJA BUDE DOSTUPNA, LOGIČKI POVEZANA I JASNA

Kontaktirajte nas i saznajte više o izradi projekta rashladnih sistema

SVA NAŠA PROJEKTNA DOKUMENTACIJA JE DOSTUPNA, LOGIČKI POVEZANA I JASNA

Sistemi koji pružaju pouzdan i efikasan rad

Osnovna ideja svakog sistema, projektovanog od strane FRIGOMAX inženjeringa je da pruži pouzdan i efikasan rad u okvirima zahteva tehnologije, dok se prilikom same izrade projekata vodi računa o tome, da sva projektna dokumentacija bude dostupna, logički povezana i jasna, kako bi se na osnovu iste u narednim fazama, nesmetano izveli svi neophodni radovi na instalaciji, ali i kako bi ona nedvosmisleno služila u svrhe formiranja dodatnih zahteva prema izvođačima građevinskih radova, u delu gde je neophodno stvoriti neke posebne uslove za izvođenje ili kod bilo kog drugog izvođača sa kojim dolazi do ukrštanja tehnologija sa tehnologijama hlađenja ili klimatizacije.

projektovanje frigomax rashladni sistemi