Preventivni prolećni servisi

Preventivni prolećni servisi mera su koja redukuje vaše troškove u predsezoni, kada se posao zahuktava.

Redovno servisiranje rashladnih uređaja je prevencija kojom se utiče na smanjenje broja potencijalnih kvarova. Ono garantuje funkcionalnost tokom sezone, kada su vam ovi uređaji i najpotrebniji. Kako ne biste čekali i rizikovali zastoj u poslovanju zarad kvara koji se mogao preduprediti, razmislite o preventivnom pregledu.

Bez obzira na to da li se radi o uređajima sa sopstvenim pogonom (kamionima, kombi prevozu) ili pak rashladnim vitrinama, namenjenim upotrebi u maloprodajnim objektima, redovno održavanje je ključ dugotrajnosti. Kako vaše poslovanje ne bi trpelo u najkritičnijim trenucima u sezoni, prolećno servisiranje se svakako preporučuje.

Zašto je prevencija najbolja mera redukcije troškova otkrivamo vam u narednim redovima.

Kada se najčešće dešavaju kvarovi na rashladnim uređajima?

Kao po pravilu, kvarovi na rashladnim uređajima u transportu uglavnom se dešavaju u jeku sezone. Ovo ne bi trebalo da začuđava, s obzirom na to da se tada vozila najviše i koriste.

Problem je što je upravo tada potreba za hladnim transportom najveća, te vas svaki kvar na vozilu košta mnogo više. Isto tako, potreba za rashlađivanjem hrane u supermarketima i drugim maloprodajnim objektima povećana je u letnjim mesecima. Kvarovi na rashladnim vitrinama mogu značiti rashod proizvoda, a samim tim i gubitak vašeg uloženog novca.

Preventivni prolećni servisi

Interventno servisiranje, odnosno otklanjanje kvarova, tada postaje jedino rešenje. Kako su u najzauzetijim delovima godine servisni kapaciteti potpuno popunjeni, ne preostaje vam ništa drugo nego da čekate. A to je, složićete se sa nama, trošak koji nijednoj kompaniji nije potreban.

Redovno održavanje u kriznim vremenima ima presudan značaj

Period pandemije koronavirusa i trenutna situacija u Istočnoj Evropi umnogome su promenili načine dosadašnjeg poslovanja. Ovo su mnoge kompanije iskusile na svojoj ’’koži’’.

Ove krize svakako su imale uticaja i na rokove isporuke hladnog transporta, te se i sada osećaju posledice. Nestašica je pogodila i ovaj sektor, pa je neophodno prilagoditi se situaciji na najbolji mogući način. Preventivni prolećni servisi jedan su od načina da prebrodite ovaj stresni period i sačekate bolje sutra.

Veoma je važno da čuvate rashladne uređaje koje posedujete na način koji će ih učiniti bezbednim za upotrebu i koji će produžiti njihov radni vek. Preventivni servisi se preporučuju svakoj kompaniji koja poseduje vozilo za transport robe koja zahteva hlađenje, kao i supermarketu ili prodavnici hrane koja poseduje rashladnu vitrinu ili drugi sistem hlađenja namirnica. Čuvajte ono što imate i održavajte svoje uređaje na adekvatan i bezbedan način.

Preventivni prolećni servisi – Redukujte troškove održavanja na pravi način!

Iako vam preventivni servisi možda ne deluju kao nešto što će vam doneti koristi, to zaista jeste tako.

Preventivni prolećni servisi

Redovnim pregledima lakše se uočavaju sve moguće smetnje. Sve ove smetnje kasnije mogu prerasti u ozbiljnije kvarove, koji zahtevaju promenu originalnih delova i slično. Takvi kvarovi uglavnom zahtevaju više vremena za otklanjanje, te mogu predstavljati i značajnu stagnaciju u vašem poslovanju. Kada se svi oni saberu, interventno servisiranje svakako će vas koštati mnogo više od jednostavnog prolećnog i predsezonskog servisa. Kao takvo, ono jeste mera smanjenja troškova i korak ka unapređivanju vašeg biznisa.

Kompanija Frigomax je vaš najbolji saveznik kada je otklanjanje kvarova, ugradnja rashladne tehnike ili servisiranje iste u pitanju. Naši iskusni serviseri izaći će u susret svakom vašem zahtevu, bez obzira na to da li se radi o održavanju (preventivnom servisiranju) ili interventnom servisiranju.

Korisnicima naših usluga dostupni smo dvadeset četiri časa dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine – uključujući i praznike!

Naša kompanija nudi vam brigu o vašoj poslovnoj floti, a pruža vam i različite modalitete saradnje. Kako bi usluga bila potpuna, dostupna vam je i ugradnja originalnih THERMO KING delova. Kada se obavi servis vašeg rashladnog uređaja, on se registruje u bazi podataka, čime se veoma jednostavno prati njegova servisna istorija.

Zakažite vaš preventivni prolećni servis već danas i osigurajte vaše vozilo za hladni transport odmah!