Post-sezonski servis

Post-sezonski servis obuhvata pripreme za  predstojeću sezonu koje vam omogućava da vaše poslovanje teče neometano, bez zastoja usled rešavanja kvarova.

Bez obzira da li se radi o rashladnom transportu ili rashladnim vitrinama i komorama, redovno održavanje i provera ispravnosti najbolja su prevencija. Stoga, izuzetno je važno akcenat staviti na post-sezonske i prolećne preventivne servise. Jedino na taj način možete spremni dočekati leto, kada je obim posla udvostručen.

Zašto bi trebalo obaviti post-sezonski servis?

Kako biste bili sigurni da će vaš vozni park potrajati dugi niz godina, veoma je važno pravilno održavanje i korišćenje prevoznih sredstava.

Ukoliko niste obavili prolećnu pripremu pred sezonu, neophodno je da to učinite što pre.

servis rashladnih kamiona 

Saniranje posledica sezonske upotrebe na prevozu i opremi i priprema za naredni period i toplije vreme najvažniji su razlozi da obavite post-sezonski servis.

Upravo u ovom periodu bi svu pažnju trebalo preusmeriti na pojačanu komunikaciju sa servisom u koji imate najviše poverenja. Kako se vaša vozila ne bi kvarila u jeku posla, veoma je važno da ista budu i pregledana na vreme.

Drugi, ne manje važan, razlog za obavljanje preventivnog servisa jeste smanjivanje, odnosno redukcija troškova. Vaša vozila biće efikasnija, a kvarovi svedeni na minimum.

Isto tako, osoblje koje upravlja vašim voznim parkom imaće dovoljno vremena da se posveti i fokusira na logistiku i posao, a ne na rešavanje problema i kvarova. Rezultat preventivnih i post-sezonskih servisa su zadovoljni i produktivniji zaposleni, kao i profitabilniji rad.

Kada postaje neophodnost obaviti post-sezonski servis?

Rashladni kamioni dizajnirani su i konstruisani tako da izdrže velika opterećenja, prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka prevoza robe, po različitim vremenskim uslovima.

Ipak, nakon određenog vremena, može vam zatrebati servis. Usled aktivnog korišćenja, može doći do kvarova i nužne popravke, kada vam servis postaje neophodnost. Tada najčešće dolazi do zastoja u poslu, što se odražava i na vašu zaradu. Kako se to ne bi događalo, preventivni servis trebalo bi uraditi svaki put, nakon povećanog obima rada i pred samu sezonu.

servis rashladnih vozila

Kako biste sezonu povećanog obima posla dočekali spremni, na vreme obavite servis svojih prevoznih sredstava, ali i dodatne opreme.

Zašto su preventivni prolećni servisi pravo rešenje?

Ukoliko se odlučite za preventivni servis dodatne opreme za vaš kamion ili drugu rashladnu tehniku, kompanija Frigomax je pravi izbor.

Redovno servisiranje smanjuje vaše troškove, a u isto vreme pruža sigurnost da se nepredviđeni kvarovi u sezoni neće dogoditi. Kako bi se osigurala dugotrajnost prevoznih sredstava i rashladne opreme, prolećni preventivni servisi su savršeno rešenje.

Interventno servisiranje hladnog transporta često je mnogo skuplje od preventivnog servisa. Isto tako, situacija sa kojom se svet suočava više od dve godine dovela je do usporenja i težeg snabdevanja delova neophodnih za popravku. Kao što znate – vreme je novac. Ne dopustite da vaš biznis stoji, zarad interventne popravke. Reagujte na vreme i preduhitrite kvarove – obavite prolećni preventivni servis.

Koliko dugo traje servis i gde ga možete obaviti?

S obzirom na to da servis mogu potrajati i nekoliko časova, važno je da odaberete kompaniju u kojoj ćete to vreme provesti udobno i komforno.

Frigomax, zastupnik Thermo King rashladnih uređaja za Srbiju, svojim klijentima pruža usluge vrhunskog kvaliteta. Poslovni saradnici, koji čekaju na obavljanje servisa, imaju posebnu vrstu tretmana. Naime, vozačima je omogućeno čekanje u posebnoj prostoriji i opuštanje uz TV, Wi-Fi i različite, tople i hladne napitke. Posebno je odvojen i prostor u kojem se mogu istuširati, s obzirom na to da servis može duže trajati, u zavisnosti od kvara koji se rešava.

thermo king frigomax šimanovci

Privilegovan tretman klijenata ono je što odvaja Frigomax i Thermo King kompanije od ostatka konkukrecije.

Vođenje računa o klijentima je esencijalno za ispunjavanje misije naše kompanije – zadovoljni saradnici i uspešan, brz i tačan servis!