Rashladne vitrine

rashladne vitrine frigomax

POUZDAN PARTNER NAJREPREZENTATIVNIJIM KUPCIMA U REGIONU

Rashladne vitrine

Tokom dve decenije bavljenja isporukom i instalacijom hladioničke opreme Frigomax je izgradio poverenje, kako kod svojih kupaca, tako i kod proizvođača opreme koju nudimo i instaliramo.

Pouzdan smo partner najreprezentativnijim kupcima u regionu i nudimo mogućnost nabavke rashladnih vitrina različitih renomiranih evropskih proizvođača. U skladu sa potrebom i konkretnim zahtevom ponudićemo najbolje rešenje kada su u pitanju proizvođač, model i koncept rashladne vitrine, bilo da se radi o vitrinama namenjenim za CO2 ili freonske instalacije.

NAJBOLJE REŠENJE KADA SU U PITANJU PROIZVOĐAČ, MODEL I KONCEPT RASHLADNE VITRINE

Kontaktirajte nas i saznajte više o rashladnim vitrinama

COSTAN RASHLADNE VITRINE ZA POUZDAN RAD

Kompletan asortiman rashladne opreme

Najsnažniju saradnju po pitanju ponude rashladnih vitrina razvili smo sa EPTA grupacijom. Prepoznajući zajedničke interese za lokalnu saradnju, svim potencijalnim kupcima na području Srbije, nudimo kompletan asortiman rashladne opreme iz prodajnog portfolia ove grupacije, a pre svega COSTAN rashladnih vitrina. Naše bogato iskustvo u ovoj oblasti, daje nam za pravo da pre svega, ponudimo svoj savet i preporuku oko koncepta rashladne opreme, konfigurisanja rashladnih vitrina u smislu tipova, modela i opcionala, ali i oko uslova vezanih za izvođenje instalacija, neophodnih za funkcionisanje rashladnih vitrina koje su povezane na centralni rashladni sistem jednog supermarketa.

rashladne vitrine frigomax
rashladne vitrine frigomax

“KLJUČ U RUKE” - NAJČEŠĆI JE I NAJPOUZDANIJI OBLIK NABAVKE OPREME

Minimalni troškovi održavanja

Isporuka rashladne opreme po principu “ključ u ruke” najčešći je i najpouzdaniji oblik nabavke opreme. Izborom FRIGOMAX-a za isporučioca ovog segmenta u opremanju maloprodaje, dobijate potpunu garanciju na funkcionalnost čitavog sistema hlađenja.

Kao i u svim drugim aspektima našeg poslovanja, tako i kod plasmana rashladnih vitrina, posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu i energetskoj efikasnosti, kako bi svaki supermarket ili druga maloprodaja opremljena od strane FRIGOMAX-a, bili funkcionalni tokom dugog perioda eksploatacije, sa minimalnim troškovima održavanja.