Proizvodnja opreme

proizvodnje rashladne opreme frigomax

PROIZVODNJA PREMA POSEBNO DEFINISANIM STANDARDIMA, UZ VISOK KVALITET NAŠIH PROIZVODA

Proizvodnja opreme

FRIGOMAX se gotovo od početka postojanja bavi i proizvodnjom hladioničkih agregata različitih kapaciteta i konfiguracija, od mini sistema za potrebe samostalnih rashladnih komora i vitrina, preko proizvodnog programa agregata za primenu u oblasti rashladnih sistema u super-marketima, pa sve do pogonskih agregata za potrebe meso i mlekoprerađivačke industrije. Pažljivim dizajnom, odabirom pouzdanih komponenata vrhunskog kvaliteta i proizvodnjom prema posebno definisanim standardima, obezbeđujemo visok kvalitet naših proizvoda. Posebnu pažnju poklanjamo pouzdanosti svakog našeg proizvoda, kao i njegovoj energetskoj efikasnosti, ali i pristupačnosti i lakoći upravljanja.

PROIZVODNJA PREMA POSEBNO DEFINISANIM STANDARDIMA, UZ OBEZBEĐEN VISOK KVALITET NAŠIH PROIZVODA

Kontaktirajte nas i saznajte više o proizvodnji opreme

SOPSTVENA REŠENJA AGREGATA SA POVEĆANIM ENERGETSKIM UČINKOM

Pratimo trendove u svetu

Prateći sve trendove u evoluciji dizajna i principima rada kompresora razvili smo sopstvena rešenja agregata sa povećanim energetskim učinkom. Već nekoliko godina proizvodimo agregate bazirane na kompresorima sa frekventnim ili vođenjem putem „pulsirajućih“ ventila. Ove agregate odlikuje izuzetno viskog stepen iskorišćenja kapaciteta uz optimalno angažovanje snage i izbalansiran rad bez pikova kod pojačane rashladne potrebe. Za potrebe smanjenja nivoa buke usled rada agregata u urbanim uslovima, nudimo rešenja u vidu „silent“ kućišta prilagođenih za ovu namenu. Ova kućišta su posebno zvučno izolovana, tako da je nivo buke u odnosu na agregate koji se nalaze na klasičnim otvorenim postoljima, bitno niž

proizvodnje rashladne opreme frigomax
proizvodnje rashladne opreme frigomax

FINALNI PROIZVODi KOJI PREDSTAVLJAJU POUZDANO I DUGOTRAJNO REŠENJE U SVAKOJ NAMENI

Jednostavno rukovanje i upravljanje procesima

Za potrebe smanjenja nivoa buke usled rada agregata u urbanim uslovima, nudimo rešenja u vidu „silent“ kućišta prilagođenih za ovu namenu. Ova kućišta su posebno zvučno izolovana, tako da je nivo buke u odnosu na agregate koji se nalaze na klasičnim otvorenim postoljima, bitno niži. Prilikom dizajniranja ormana opredeljujemo se za rešenja koja omogućavaju jednostavno rukovanje i upravljanje procesima, bilo da je reč o nekom zahtevu kod komercijalnog hlađenja ili bilo kakvom procesu u oblasti industrije. Sa posebnom pažnjom pravimo selekciju komponenata kako bi naš finalni proizvod predstavljao pouzdano i dugotrajno rešenje u svakoj nameni.