Lageri i rešenja za hladioničke komore

hladionicke-komore-frigomax

PROJEKTOVANJEM I MONTAŽOM SISTEMA HLADIONIČKIH KOMORA ZA SKLADIŠTENJE I/ILI PRERADU HLAĐENE ROBE

Lageri i prerada

FRIGOMAX se bavi projektovanjem i montažom sistema hladioničkih komora za skladištenje i/ili preradu hlađene robe za sve tehnološke namene, različitih kapaciteta i nivoa opremljenosti. Pažljiva selekcija materijala i opreme, uz preciznu montažu, garantuju pouzdanost u eksploataciji i dugotrajnost u korišćenju. Projektujemo i montiramo hladioničke komore u okviru skladišnih kapaciteta prema zahtevanoj tehnologiji hlađenja, od jednostavnih zahteva za manjim, jednotemperaturnim lagerima, pa sve do sistema koji podrazumevaju tretman robe u smislu tehničke obrade kao u mesarskoj industiji ili smrzavanje u rashladnim tunelima za potrebe lagerovanja ili dalje distribucije u smrznutom obliku.

PAŽLJIVA SELEKCIJA MATERIJALA I OPREME, UZ PRECIZNU MONTAŽU, GARANTUJU POUZDANOST U EKSPLOATACIJI I DUGOTRAJNOST U KORIŠĆENJU

Kontaktirajte nas i saznajte više o sistemima hladioničkih komora

FRIGOMAX JE KOMPANIJA SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM U UČEŠĆU U SVIM FAZAMA HLADNOG LANCA

Višegodišnje iskustvo

FRIGOMAX je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u učešću u svim fazama hladnog lanca, od početnog smeštaja sveže robe, preko prevoza uz održavanje temperaturnog režima Thermo King uređajima, pa sve do prerade ili smeštaja hlađene robe u ovakva skladišta. Upravo zato ćete od naših zaposlenih uvek dobiti najbolju preporuku za izbor opreme za adekvatan rashladni sistem, ali i najpouzdaniju uslugu montaže i instalacije rashladne opreme, uz garanciju na kvalitet svih segmenata i izvedenih radova. U skladu sa potrebama isporučujemo, odnosno vršimo montažu hladioničkih panela i vrata različitih proizvođača, a sve prema zahtevu kupca, ali i isporuku kompletnih samostojećih lagera po principu “ključ u ruke”, koja podrazumeva i isporuku čelične konstrukcije i izradu podova.

hladionicke-komore-frigomax