Izvodjenje

izvodjenje radova hladjenje instalacije frigomax

ISKUSTVO, RUTINA I EFIKASNOST NA ZAVIDNOM NIVOU

Izvođenje

FRIGOMAX sopstvenim kapacitetima u potpunosti izvodi radove na montaži i instalaciji hladioničke opreme, bilo da se radi o nekom segmentnom zahtevu ili zahtevu za montažu i isporuku po principu „ključ u ruke“. U prethodnom periodu radovi na instalaciji opreme predstavljali su naš strateški fokus, tako da smo stekli ogromno i dragoceno iskustvo, neophodnu rutinu i efikasnost na zavidnom nivou. Radeći na najrazličitijim projektima usvojili smo najefikasniji model organizacije rada, što danas predstavlja jednu od najvećih razlika u odnosu na ostale izvođače ili isporučioce opreme. Adekvatno obučen kadar i fleksibilnost u radu su garant ispunjenja svakog zahteva vezanog za izvođenje.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE ZA BOLJU ENERGETSKU EFIKASNOST HLADJENJA

Kontaktirajte nas i saznajte više o instalaciji hladioničke opreme

RAZVIJAMO NAJSAVREMENIJA REŠENJA U OBLASTI RASHLADE

Inovativna CO2 tehnologija hlađenja

Rad u otežanim uslovima ili van uobičajnog radnog vremena postali su naša svakodnevnica u radu za najzahtevnije klijente u Srbiji i regionu. Sve naše ekipe su u potpunosti obučene i opremljene za izvršenje svih operacija na instalaciji, montaži ili puštanju rashladne opreme u rad. Prednosti ovakvog dugogodišnjeg pristupanja poslu, prepoznale su najveće domaće retail kompanije i ukazale svoje poverenje baš FRIGOMAX-u, za izbor strateškog partnera u razvoju svoje maloprodajne mreže. Zajednički smo razvijali najsavremenija rešenja u oblasti rashlade, pa tako i danas, već nekoliko godina unazad, FRIGOMAX nastavlja sa širenjem broja objekata u kojima je primenjena inovativna CO2 tehnologija hlađenja.

izvodjenje radova hladjenje instalacije frigomax
izvodjenje radova hladjenje instalacije frigomax

MI ĆEMO SVAKI SISTEM RASHLADE PRETVORITI U ENERGETSKI EFIKASAN I ISPLATIV

Tu smo za različite zahteve naših klijenata

U vremenu svetskih finansijskih kriza iza nas i perioda smanjenog obima investiranja, prilagodili smo se različitim zahtevima naših klijenata, pa tako pored instalacije nove opreme, pružamo usluge reparacije i montaže polovne opreme.

Takođe radimo i izvođenje radova na rekonstrukcijama maloprodajnih objekata, bez zatvaranja prodajnog dela, čime se investitoru pruža mogućnost da nesmetano nastavi sa osnovnom delatnošću i dok su radovi na izvođenju u toku.