Izrada rashladnih vitrina

Izrada rashladnih vitrina često može predstavljati krucijalan faktor u poboljšavanju učinaka vašeg biznisa, bilo da se radi o supermarketima, maloprodajnim ili nekim drugim objektima koji zahtevaju rashlađivanje namirnica.

Rashladne vitrine koriste se, kao što im i sam naziv kaže, u svrhe rashlađivanja i skladištenja lako kvarljive robe i namirnica koje zahtevaju tačno definisane temperature čuvanja.

Za šta su namenjene rashladne vitrine?

Bez obzira na to koju vrstu proizvoda nudite ili kojim se poslovanjem bavite, ako želite čist vizuelni prikaz onoga što se u vašoj ponudi nalazi, rashladne vitrine su savršeno rešenje za vas.

S obzirom na to da vitrine koje dolaze sa staklenim, providnim vratima najčešće instaliraju u maloprodajnim objektima i supermarketima. One itekako pružaju jasan uvid kupcima u robu koja se u njima nalazi. Ukoliko to nije slučaj, vaši potrošači neretko će odustati od potrage za željenim proizvodom i napustiti objekat.

Kao rezultat toga javlja se propuštena prodaja i izgubljena mogućnost prihoda. Stoga, vaš supermarket ili drugi maloprodajni objekat zaslužuje isključivo najkvalitenije rashladne vitrine, koje će na najefikasniji način prikazati vaš asortiman. Upravo tada se većina kompanija zapita kako izrada rashladnih vitrina može pomoći poboljšavanju poslovanja i krajnjih rezultata.

U narednim redovima, kompanija Frigomax vam daje odgovore na pitanja zbog čega su rashladne vitrine najbolji izbor za vaše poslovanje.

Izrada rashladnih vitrina je energetski efikasnije rešenje

Uzmimo u obzir situaciju da potencijalni kupci nemaju uvid u ono što se nalazi u vašoj ponudi proizvoda koji zahtevaju rashlađivanje. Ovo će značiti da se vrata frižidera otvaraju mnogo više i češće, nego što je to slučaj sa rashladnim vitrinama. To nije loše samo za proizvodnju energije, već se pokazalo i kao veoma skupo rešenje.

Izrada rashladnih vitrina

Nasuprot tome, energetska efikasnost rashladne vitrine ne može se porediti sa tradicionalnim rešenjima. Pošto su vrata staklena, vaši kupci će lako moći da vide proizvode i pre nego što otvore vrata. Ne samo da će ovo uštedeti energiju i potencijalno novac, već će pomoći da se bolje održi unutrašnja temperature. Na taj način omogućićete da se zalihe duže održe svežim.

Energetska efikasnost svoj pun potencijal pokazuje inovativnim CO2 sistemima hlađenja, koji imaju ogromnog, pozitivnog uticaja na ekološke regulative. Bez obzira na to da li se odlučite za vitrine namenjene za CO2 ili freonske instalacije, mora se voditi računa o pronalasku najboljeg rešenja za vaše poslovanje.

Rashladne vitrine čine da vaši proizvodi budu organizovani i izgledaju privlačnije

Činjenica da će vaši proizvodi biti smešteni u rashladnoj vitrini poboljšaće njihov izgled i učiniti ih atraktivnijim. Osvetljenje unutar frižidera učiniće da se ta roba istakne mnogo više nego da je smeštena u tradicionalni frižider koji se pali samo kada otvorite vrata.

Osim što održavaju vašu robu hladnom i izlažu je na atraktivan način. Još jedna prednost rashladnih vitrina sa staklenim vratima je njihov moderan dizajn. Upravo on će podstaći vaše kupce da pogledaju i zastanu ispred onoga što prodajete.

Još jedna sjajna stvar u vezi sa rashladnim vitrinama je to što omogućavaju preduzećima da dopune i organizuju svoje zalihe na najefikasniji mogući način. Omogućavaju vam da vidite svoje preostale zalihe, bez potrebe da otvarate vrata. Jedini put kada treba da ih otvorite je kada dođe vreme za dopunu artikala. Takođe ste u mogućnosti da uredno i atraktivno organizujete svoje proizvode, što će vaše kupce učiniti više sklonim kupovini.

Izrada rashladnih vitrina predstavlja dugotrajnu investiciju za vaše poslovanje

Zahvaljujući izdržljivim i snažnim materijalima od kojih su napravljene rashladne vitrine, kao što su staklo i nerđajući čelik, one predstavljaju idealnu investiciju za vaše poslovanje. Možete biti sigurni da će služiti ne samo vašem poslu, već i vašim klijentima godinama koje dolaze.

Kako bi vaše poslovanje bilo uspešno dugi niz godina i decenija, važno je da birate samo kvalitet i poseban naglasak stavite na energetsku efikasnost vaše opreme.

Izrada rashladnih vitrina

Standardna ponuda kompanije Frigomax obuhvata najkvalitetniju i najefikasniju LED rasvetu u rashladnim vitrinama, efikasne kontrolere i regulatore rada kompresora i ventilatora. Kao i mnogo toga drugog, što će svaki sistem rashlade, freonski ili CO2, učiniti energetski efikasnim na duže staze.

Izrada rashladnih vitrina u kompaniji Frigomax

Kompanija Frigomax se više od dve decenije svog postojanja bavi isporukom i instalacijom rashladne opreme renomiranih evropskih proizvođača.

Naša kompanija vam, pre svega, nudi kompletan asortiman rashladne opreme iz prodajnog portfolija EPTA grupacije, a posebno COSTAN rashladnih vitrina. Isporuka ’’ključ u ruke’’ najčešći je oblik saradnje i nabavke opreme, a istim dobijate i potpunu garanciju na funkcionalnost sistema hlađenja.

Naše iskustvo i posvećenost svakom klijentu pomoći će vam da odaberete najbolji koncept rashladne opreme za vaše poslovanje i time poboljšate sveobuhvatne učinke! Za više informacija, u svakom trenutku možete nas kontaktirati!