Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata u Thermo King-u biće odlična prilika za sve klijente da se upoznaju sa načinima funkcionisanja ovog servisa, uz ugodan ambijent i prijatno okruženje.

Sa pravom se može reći da je Thermo King danas sinonim za rashladne uređaje u transportu, kako kod nas, tako i šire.

Svi klijenti koji su barem jednom imali prilike da sarađuju i upoznaju se sa ovim brendom i Frigomax kompanijom, kao lokalnim predstavnikom najstarijeg brenda rashladnih uređaja, reći će vam jedno – vaša vozila biće opremljena najpouzdanijim rashladnim uređajima. Isto tako, ukoliko ste svoje poverenje poklonili upravo Thermo King-u, znate da će vašim vozilima uvek biti obezbeđen i brz, tačan i pouzdan servis – bilo kada i bilo gde.

Međutim, da li znate šta operativni servis podrazumeva? Šta vas tačno očekuje prilikom servisiranja vozila? Kroz koje korake morate proći kako biste uspešno obavili pregled vozila i završili sve neophodne popravke i radove? Koliko date procedure traju? Gde ćete čekati dok se vaše vozilo popravlja?

Ukoliko i vas zanimaju odgovori na ova pitanja, dan otvorenih vrata u maju mesecu je savršena prilika da razjasnite sve nedoumice i pitate ono što vas interesuje.

Dan otvorenih vrata – Šta vas sve očekuje?

Cilj održavanja dana otvorenih vrata jeste edukacija, komunikacija i upoznavanje klijenata sa radom i kapacitetima Frigomax Servisa, kao jedinog ovlašćenog zastupnika Thermo King rashladnih uređaja u Srbiji.

Radi se o vrsti interaktivnog sastanka, gde će vozači rashladnog transporta biti podsticani na aktivno učestvovanje i postavljanje pitanja. Informacije o servisima moći će da dobiju i šefovi voznih parkova.

Sve nedoumice koje vozači i šefovi potencijalno mogu imati biće razjašnjene. Time se podstiče održavanje dobrih odnosa između brenda i vernih klijenata. Odgovore na sva pitanja u vezi sa bilo kojim delom operativnog servisa davaće zaposlena lica Thermo King-a, koja predstavljaju vrhunske stručnjake u svojoj sferi posla.

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata zamišljen je kao druženje između zaposlenih brenda Thermo King i klijenata, uz prijatnu atmosferu, hranu i piće.

Važno je napomenuti da će svi klijenti koji budu prisustvovali druženju imati i operativni servis. Šta on sve podrazumeva?

Koji će koraci biti izvršeni tokom servisa vozila?

Od momenta kada klijent zakorači u servis, sve je veoma izvesno. Klijent se odmah upoznaje sa svim koracima koji će biti preduzeti i izvršeni tokom servisa. Koji su to koraci?

Dan otvorenih vrata

Prvi korak svakako je prijem vozila. Zatim, kao drugi korak navodi se ulazak vozila u servisnu radionicu, kao i obavljanje pregleda od strane servisera i defektaža.

Četvrti korak je obaveštenje kupca o potrebnim radovima, kao i dobijanje odoborenja od strane kupca.

Peti korak u operativnom servisu su sami radovi i popravak vozila.

Nakon popravke, vrši se i testiranje, odnosno kontrola izvršenih radova. Na kraju, kao poslednji korak navodi se obaveštenje kupca o završetku radova, kao i faktura.

Dakle, klijent se obaveštava o svim koracima, sve mu je jasno predstavljeno, kako ne bi došlo do bilo kakvih zabuna, nedoumica ili nejasnoća. Zaposleni u Thermo King servisu stoje na raspolaganju svakom klijentu, za sva potencijalna pitanja koja mogu imati.

Po čemu se Thermo King servisi razlikuju od ostalih?

Kompanija Frigomax, zastupnik Thermo King rashladnih uređaja za Srbiju, godinama uspeva u svojoj misiji koja je zasnovana na pružanju usluga visokog kvaliteta svim svojim poslovnim saradnicima.

Osim što se naročiti naglasak stavlja na kvalitet usluga i obavljanje servisa tačno, brzo i efikasno, važno je napomenuti da svi vozači kamiona koji čekaju na završetak radova imaju posebnu vrstu tretmana.

Dan otvorenih vrata

Vozačima je omogućeno posebno mesto, gde u prijatnoj atmosferi uz TV, Wi-Fi kao i uz tople i hladne napitke mogu odmoriti. Posebno je odvojen prostor gde se mogu osvežiti i istuširati, dok je njihovo vozilo na servisiranju. Upravo ovakav, privilegovan tretman klijenata je ono što razlikuje Frigomax Service, kao i Thermo King od konkurencije. 

Svi zainteresovani klijenti, vozači i šefovi voznih parkova mogu kontaktirati Frigomax Service, kako bi u maju mesecu bili deo dana otvorenih vrata. Čeka vas ugodan boravak, druženje i sjajna atmosfera!